Denní menu

Pátek 24. 1. 2020

 

POLÉVKA

0,22 l HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI 25 Kč

 

HLAVNÍ JÍDLA

130 g VEPŘOVÁ PEČENĚ MARINOVANÁ V BYLINKÁCH, ČESNEKU A HRUBOZRNNÉ HOŘČICI, šťouchaný brambor s petrželkou, malý míchaný salát s balzamikovou zálivkou 115 Kč

130 g MORAVSKÝ VRABEC, houskový/bramborový knedlík, kysané zelí 110 Kč

120 g LEHCE KOŘENĚNÉ NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ KOTLETY S MYSLIVECKOU KLOBÁSOU A ZELENINOU, domácí bramboráčky 120 Kč

KOPROVÁ OMÁČKA, 2 vařené vejce, brambor  110 Kč

220 g SALÁT CAESAR s grilovanými kuřecími prsíčky, strouhaným parmazánem a bylinkovými krutony 125 Kč